Una mica d'història de l'escola


L’any 1951  la mare Germaine Sapein funda l'escola amb l’objectiu de desenvolupar una tasca educativa. El camí traçat a França per  Emilie de Villeneuve tindria  continuïtat a casa  nostra. 

La Mare Montserrat va iniciar les obres d'adaptació d'una antiga casa senyorial que va transformar en escola. Els principis van ser difícils, però amb una voluntat ferma de lluita i amb il·lusió tot va endavant.


Dia de la inaguració de l'escola amb la visita del Bisbe.


La tasca educativa va ser l'eix vertebral de l'escola, però les religioses i les alumnes tenien una altra missió: l'apostolat en el barri i la col·laboració en algunes parròquies.
La vida de l'escola s'emmotlla a les noves circumstàncies d’aquells moments, tant pel que fa a l'educació com a la infraestructura: arriben nous alumnes, es fan nous pavellons... i també arriben nous educadors, el personal laic.  
Passa  el temps i l'escola, per a la seva viabilitat, es converteix en Centre Concertat.   Començà una nova etapa. Per respondre a les necessitats del moment, es construeix un poliesportiu, un teatre i, finalment, un parvulari.
Han passat més de seixanta anys... hem celebrat ja les Noces d’or... moltes coses han canviat des dels inicis, però no pas el més essencial: la línia educativa, l’esperit de família i el carisma heretat d’Emilie.